top of page

di 04 jun

|

Leuven

"Breng creativiteit in jouw leiderschap" met Sven Bullaert

Maak kennis met andere Innerpreneurs in een cirkel. Een ontmoeting met een inspirerende spreker. Een deelmoment over jouw grenzen, doelen en twijfels. In vertrouwen met gelijkgestemden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
"Breng creativiteit in jouw leiderschap" met Sven Bullaert
"Breng creativiteit in jouw leiderschap" met Sven Bullaert

Tijd en locatie

04 jun 2024, 18:00 – 21:30

Leuven, Lei 15, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Ontdek de kracht van creatief leiderschap bij Innerpreneurs! Sluit aan bij onze cirkel en ontmoet andere gelijkgestemde ondernemers voor een inspirerende bijeenkomst met Sven Bullaert.

Sven, een gerenommeerde kunstenaar-ondernemer, neemt je mee op een reis door zijn unieke verhaal, waarbij hij zijn ervaringen deelt van het creëren van iconische tassen bij Kipling tot het opzetten van duurzame modemerken zoals I AM, en het bouwen van organische huizen bij casa UMU. Maar wat Sven echt onderscheidt, is zijn vermogen om creativiteit te integreren in zijn leiderschap.

Tijdens onze bijeenkomst zal Sven niet alleen spreken over het belang van stilte en kunst in zijn creaties, maar ook hoe hij creativiteit inzet om nieuwe ondernemingen te financieren en projecten te ontwikkelen die ons inspireren voor een duurzamere, spirituelere en eenvoudigere levensstijl.

Mis deze kans niet om geïnspireerd te worden en deel te nemen aan een boeiende discussie over kunst, ondernemerschap en de kracht van creatief leiderschap. Kom samen met ons en breng jouw creativiteit naar een hoger niveau!

Meld je nu aan en reserveer je plek voor deze unieke ervaring. We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten!

Praktisch

Welkom vanaf 18:00 

Start om 18:30 tot 21:30

Vrije bijdrage (richtprijs: 60 euro excl. BTW)

Deel dit evenement

bottom of page