top of page

vr 14 jun

|

Geetbets

Retraite ‘Innerlijk vuur’ (NL)

Duik diep tijdens een transformerende ervaring van 48 uur.

Retraite ‘Innerlijk vuur’ (NL)
Retraite ‘Innerlijk vuur’ (NL)

Tijd en locatie

14 jun 2024, 16:00 – 16 jun 2024, 16:00

Geetbets, Weg op Halen 2, 3450 Geetbets, België

Over het evenement

Duik diep tijdens een transformerende ervaring van 48 uur. Verbind je opnieuw met je eigen vuur en wakker je energie aan. Leg je masker af in een selecte groep van gelijkgestemde ondernemers en leiders.

Wij creëren een speelse ruimte van stilte, reflectie en bezieling. In een buitengewone omgeving waar de natuur herleeft en de geschiedenis zindert. Een ideale context om sterker verbonden te worden met jezelf, elkaar en de omgeving.

Omdat ondernemerschap vertrekt vanuit jouw kern. Vanuit die unieke krachtbron kan jij vrijheid en verantwoordelijkheid vinden en maatschappelijke impact teweegbrengen.

Voor wie

Heb jij al stappen gezet in innerlijke ervaringen en ben je klaar voor een retraite? Wij stellen een gebalanceerde groep samen van diverse, bezielde mensen met aspiratie.

 

In zorgzame handen

Deze facilitatoren staan jou bij in jouw ontdekking van zelfleiderschap, rituelen, spiritualiteit, natuur, stilte, plezier en verdieping.

Bart Weetjens: als Zen Boeddhistische monnik en sociaal ondernemer, studeerde Bart Product Design aan de Universiteit Antwerpen. Zijn visie is om kwetsbare gemeenschappen van subsistente boeren in Sub-Sahara Afrika te versterken. Dit leidde tot het trainen van reuzen Afrikaanse ratten (HeroRATs) als duurzame landmijndetectoren.

Wat begon in 1995 als een onderzoeksinitiatief, groeide uit tot een wereldwijde operatie, gesteund door vele enthousiaste mensen wereldwijd. Mijn organisatie, apopo.org, werd erkend en bekroond door netwerken zoals Ashoka, de Skoll Awards en het World Economic Forum.

Niek Ghekiere is een erkend dans- en bewegingstherapeut met een passie voor creatieve therapie. Hij bezit een Master in Dance Movement Therapy (MaDMTh) en heeft zich gespecialiseerd in neo-reichiaanse therapie, wat zijn vermogen om mensen en groepen te begeleiden versterkt. Naast zijn werk als therapeut heeft Niek een privépraktijk, waar hij zowel individuele als groepstherapie aanbiedt. Als directeur van het gerenommeerde therapie- en opleidingscentrum AgapeBelgium deelt hij zijn expertise en passie voor lichaamsgerichte therapieën. Voorheen diende hij als voorzitter van de vakgroep dans- en bewegingstherapie, waar hij actief betrokken was bij onderzoek naar de integratie van lichaamsgerichte therapieën en spiritualiteitsbeleving.

Vincent De Coninck, met zijn rijke ervaring als ondernemer en coach voor ondernemers, heeft een unieke aanpak ontwikkeld voor succesvol zakendoen. Geen standaard formules uit de business school, maar eerder praktische inzichten gebaseerd op echte ondernemerservaring, zonder poespas. Zijn methoden bieden concrete richtlijnen voor meer impact, meer plezier en minder onnodige ballast in jouw ondernemersavontuur.

De accommodatie

We nodigen je uit om te ontsnappen naar de betoverende Heerlijkyct van Elsmeren in Geetbets. 

Deze accommodatie is niet zomaar een plek om te verblijven; het is een toevluchtsoord waar rust, inspiratie en innerlijke transformatie samenkomen.

Stel je voor: je wordt omringd door weelderige natuur, rustgevende stilte en de kalmerende aanwezigheid van de omliggende bossen. Hier vind je geen afleiding van het drukke stadsleven, maar een kans om volledig tot jezelf te komen en te verbinden met je innerlijke kracht.

Onze accommodatie in de Heerlijkyct van Elsmeren biedt comfortabele en sfeervolle eenpersoonskamers, waar je kunt genieten van een goede nachtrust en ontspanning na een dag vol inspiratie en groei. Je wordt verwend met heerlijke vegetarische maaltijden, bereid met liefde en zorg voor jouw welzijn.

Of je nu de voorkeur geeft aan meditatieve wandelingen door de prachtige natuur of diepgaande gesprekken in onze gezellige gemeenschappelijke ruimtes, de Heerlijkyct van Elsmeren biedt de ideale omgeving voor jouw Innerpreneurs retraite ervaring.

Sluit je aan bij ons in deze idyllische setting en laat de magie van de Heerlijkyct van Elsmeren je inspireren, transformeren en verjongen. Dit is meer dan alleen een accommodatie; dit is een reis naar het diepste van jezelf. 

Welkom thuis.

Praktisch

Vrije bijdrage (richtprijs: 1500 euro excl. BTW) 

Bij ons Innerpreneurs retraite zijn de volgende ervaringen inbegrepen:

  • 2 overnachtingen in een comfortabele éénpersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vegetarische stilte maaltijden
  • Doorlopend kruidenthee en water
  • Zen meditatie
  • Intuïtieve dans workshop
  • Purpose gerichte oefeningen
  • Creatieve workshops
  • Cirkelgesprekken
  • Gebruik van de kasteelruimte om je af te zonderen

Bij Innerpreneurs retraite is alles ontworpen om jouw reis van zelfontdekking en persoonlijke groei te ondersteunen. Wees welkom om jezelf onder te dompelen in deze unieke ervaring en je innerlijke ondernemer te laten bloeien.

Deel dit evenement

bottom of page