top of page

vr 14 jun

|

Geetbets

Retraite ‘Innerlijk vuur’ (NL)

Duik diep tijdens een transformerende ervaring van 48 uur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Retraite ‘Innerlijk vuur’ (NL)
Retraite ‘Innerlijk vuur’ (NL)

Tijd en locatie

14 jun 2024, 16:00 – 16 jun 2024, 16:00

Geetbets, Weg op Halen 2, 3450 Geetbets, België

Over het evenement

Duik diep tijdens een transformerende ervaring van 48 uur. Verbind je opnieuw met je eigen vuur en wakker je energie aan. Leg je masker af in een selecte groep van gelijkgestemde ondernemers en leiders.

Wij creëren een speelse ruimte van stilte, reflectie en bezieling. In een buitengewone omgeving waar de natuur herleeft en de geschiedenis zindert. Een ideale context om sterker verbonden te worden met jezelf, elkaar en de omgeving.

Omdat ondernemerschap vertrekt vanuit jouw kern. Vanuit die unieke krachtbron kan jij vrijheid en verantwoordelijkheid vinden en maatschappelijke impact teweegbrengen.

Voor wie

Heb jij al stappen gezet in innerlijke ervaringen en ben je klaar voor een retraite? Wij stellen een gebalanceerde groep samen van diverse, bezielde mensen met aspiratie.

 

In zorgzame handen

Deze facilitatoren staan jou bij in jouw ontdekking van zelfleiderschap, rituelen, spiritualiteit, natuur, stilte, plezier en verdieping.

Bart Weetjens is een visionair met een passie voor innovatie en sociale impact. Als oprichter van APOPO heeft hij de wereld veranderd door ratten te trainen voor het opsporen van landmijnen en tuberculose. Zijn grensverleggende werk heeft talloze levens gered en hem internationale erkenning gebracht als een pionier in humane technologie. Naast zijn baanbrekende werk is Bart een toegewijde beoefenaar van Zen-meditatie, die de principes van mindfulness en mededogen integreert in zijn leven en leiderschap.

Niek Ghekiere is een erkend dans- en bewegingstherapeut met een passie voor creatieve therapie. Hij omarmt eeuwenoude rituelen om heling en verbinding te bevorderen, terwijl hij vuurceremonies leidt als voor transformatie en groei. Als dansbewegingstherapeut integreert hij de kracht van beweging en expressie om mensen te begeleiden op hun innerlijke reis naar heelheid. 

Vincent De Coninck is een ervaren geëngageerde ondernemer en coach voor ondernemers. Zijn persoonlijke ondernemerservaringen en scherpe inzichten deelt hij met ondernemende leiders, zonder poespas. Concrete richtlijnen voor meer impact, meer plezier en minder onnodige ballast in jouw ondernemersavontuur.

De accommodatie

We nodigen je uit om te ontsnappen naar de betoverende Heerlijkyct van Elsmeren in Geetbets. 

Deze accommodatie is niet zomaar een plek om te verblijven; het is een toevluchtsoord waar rust, inspiratie en innerlijke transformatie samenkomen.

Stel je voor: je wordt omringd door weelderige natuur, rustgevende stilte en de kalmerende aanwezigheid van de omliggende bossen. Hier vind je geen afleiding van het drukke stadsleven, maar een kans om volledig tot jezelf te komen en te verbinden met je innerlijke kracht.

Onze accommodatie in de Heerlijkyct van Elsmeren biedt comfortabele en sfeervolle eenpersoonskamers, waar je kunt genieten van een goede nachtrust en ontspanning na een dag vol inspiratie en groei. Je wordt verwend met heerlijke vegetarische maaltijden, bereid met liefde en zorg voor jouw welzijn.

Of je nu de voorkeur geeft aan meditatieve wandelingen door de prachtige natuur of diepgaande gesprekken in onze gezellige gemeenschappelijke ruimtes, de Heerlijkyct van Elsmeren biedt de ideale omgeving voor jouw Innerpreneurs retraite ervaring.

Sluit je aan bij ons in deze idyllische setting en laat de magie van de Heerlijkyct van Elsmeren je inspireren, transformeren en verjongen. Dit is meer dan alleen een accommodatie; dit is een reis naar het diepste van jezelf. 

Welkom thuis.

Praktisch

Vrije bijdrage (richtprijs: 1500 euro excl. BTW) 

Bij ons Innerpreneurs retraite zijn de volgende ervaringen inbegrepen:

  • 2 overnachtingen in een comfortabele éénpersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vegetarische stilte maaltijden
  • Doorlopend kruidenthee en water
  • Zen meditatie
  • Intuïtieve dans workshop
  • Purpose gerichte oefeningen
  • Creatieve workshops
  • Cirkelgesprekken
  • Gebruik van de kasteelruimte om je af te zonderen

Bij Innerpreneurs retraite is alles ontworpen om jouw reis van zelfontdekking en persoonlijke groei te ondersteunen. Wees welkom om jezelf onder te dompelen in deze unieke ervaring en je innerlijke ondernemer te laten bloeien.

Deel dit evenement

bottom of page