top of page

Over Innerpreneurs

In 2021 voelde ervaren ondernemer Vincent De Coninck een nieuwe energie opborrelen. Vanuit zijn eigen ervaringen en zijn maatschappelijke passie wilde hij een organisatie oprichten. Al snel kwam sociaal ondernemer Bart Weetjens mee aan boord. 
2023 was een sleuteljaar. Femke Muylaert kwam bij het team en samen richtten ze de vzw Innerpreneurs op. 
Als non-profitorganisatie wil Innerpreneurs uitgroeien tot een community voor geëngageerde en bewuste ondernemers en leiders.
We organiseerden al diverse ervaringen. Tientallen deelnemers wakkerden ons vuur verder aan. 
 
Cirkel - event

Ons doel

“We willen een beweging creëren rond innerlijk werk voor ondernemers en leiders. Samen naar de kern gaan en zo elkaar ondersteunen. Waar leiderschap en spiritualiteit elkaar ontmoeten.”

Vincent De Coninck

Een collectief van experts

Innerpreneurs blijkt een aantrekkingspool voor gelijkgezinde experts. We vormen een collectief van ervaren facilitators en experience designers.
Image by Mario Purisic
Image by Hans Isaacson

Samen bouwen we verder

Om onze visie mee uit te dragen en te ondersteunen hebben we een Raad van wijzen: Corinne Dumont, Ingrid Verduyn, Gert Gijbels en Timothy Lambert.

 

We voelen ons verbonden met de ondernemerssector en hebben het geluk om te mogen bouwen op het vertrouwen van verschillende personen organisatie. Zoals Crazy Edgar, Sociale InnovatieFabriek, Netwerk Ondernemen, Réseau Entreprendre, Ashoka, Entrepreneuriat & Transition en Start It@ KBC.

Ons kernteam

Vincent.png
Vincent De Coninck

Oprichter, coach, ondernemer

  • LinkedIn
WhatsApp Image 2024-05-08 at 15.30.00.jpeg
Vicky Martens

Kernteam member, coach, sociaal onderneemster

  • LinkedIn
bartweetjensarticle-1-718x523.jpg
Bart Weetjens

Oprichter, coach, sociaal ondernemer

  • LinkedIn
bottom of page